Kontakt oss

Ønsker du å bli medlem? Les her.

E-postadresse: post@bso.no

Fakturaadresse: faktura@bso.no

Orkesteret samarbeider jevnlig med kor og benytter solister på flere konserter hvert år. Vi tar gjerne i mot henvendelser om samarbeid. Vi får imidlertid mange slike henvendelser hvert år og har derfor ikke mulighet til å gjennomføre alle foreslåtte prosjekter. I hovedsak deltar vi kun på prosjekter som krever full symfonisk besetning. Når vi samarbeider med kor, er det viktig for oss å ha en dirigent som har god erfaring med å dirigere symfoniorkestre. Vi arbeider med flere dirigenter hvert år, og har god oversikt over dirigenter som kan være aktuelle til ulike typer av prosjekter. Lokale aktører og solister blir prioritert.

Hvis du ønsker å komme i kontakt med oss, benytt skjema under eller ta kontakt med en i styret. For samarbeid om prosjekter anbefaler vi at dere er ute i god tid, vi har til en hver tid som regel lagt planer ett år frem i tid.

Spiller du gjennom Norsk Tipping? Da kan du kan støtte oss ved å gjøre oss til Grasrotandelmottaker. Dette kan både gjøres på nett og hos kommisjonær. Du kan skrive ut følgende dokument og ta det med til din kommisjonær: Grasrotandel BSO