Konserter

Bærum Symfoniorkester har de siste årene gjennomført fem prosjekter hvert år med symfonisk besetning,og disse prosjektene fordeler seg som følger utover året. I januar holder vi vår tradisjonsrike nyttårskonsert. Denne har et lettere program med sangsolister og ballett, men inneholder også orkesterverk som krever mye av orkesteret. Øvelsene til nyttårskonserten starter i november. I mars/april har vi en større symfonikonsert eller korkonsert. I juni har vi en sommerkonsert med lettere program. På høsten gjennomfører vi to prosjekter. Det største prosjektet er som regel en symfonikonsert i oktober/november, i tillegg har vi en konsert med et enklere program i september. De siste årene har denne konserten vært en familiekonsert.

I tillegg har orkesteret arrangert årlige kammerkonserter, to på våren og en på høsten. På en av kammerkonsertene om våren deles orkesteret i to eller tre ulike kammergrupper, en strykegruppe og en eller to blåsebergrupper. På denne måten får alle medlemmene årlig mulighet til å delta i en kammerbesetning.

Spiller du gjennom Norsk Tipping? Da kan du kan støtte oss ved å gjøre oss til Grasrotandelmottaker. Dette kan både gjøres på nett og hos kommisjonær. Du kan skrive ut følgende dokument og ta det med til din kommisjonær: Grasrotandel BSO